Konstfrämjandet Sörmland

2

Konstfrämjandet Sörmland

Aktuellt: November 2020

Nyheter

Konst som klapp — Julklappar för alla plånböcker

Deltagande konstnärer: Ann-Britt Hasselgren, Kent Erikstedt med flera, Birgitta Norrman, Cornelia Eriksson, Birgitta Karlsson, Birgitta Lindberg Grönberg, Birgitte Gustavsson, Lilian Svedentoft, Riitta Laurikkala, Eila Carlsson, Kristina Eriksson, Helena Lord och Marit Björnegran, Britt-Marie Järnström Lindell,Gabriella Weston

 • Konstfrämjandet SörmlandVerkstadsgatan 8
 • 28 november- 7 januari 2021. Vernissage lördag 28 och söndag 29 november 11-16.00Tisdag-fredag 11-16.00 lördag 11-14.00. Obs: sista dagen plockas konsten ner senast klockan 13.00
 • fri entre
 • Läs mer
 • Online workshop – Deep Listening

  Västerbotten Deep Listening® är en kreativ filosofi och praxis som innefattar ljud och musik, rörelse och drömarbete. Lyssnandet är centralt. Praktikerna är sprungna ur den amerikanske kompositören och musikern Pauline Oliveros livsverk tillsammans med IONE och Heloise Gold.

  Läs mer
 • En utställning om barnkonventionen

  Utställningen är resultatet av det första året av Kulturverkets treåriga projekt som tillkommit med anledning av att Barnkonventionen blivit lag i Sverige 2020 och vänder sig till barn i åk 4. Konstfrämjandet är glada att få sammarbeta med Kulturverket kring utställningen.

  Läs mer
 • Ny information om Luleåbiennalens öppningshelg

  Norrbotten I dag kan vi meddela att Luleåbiennalen 2020 i samråd med våra samarbetspartners, tagit beslut om att biennalens utställningar öppnar som planerat lördag den 21 november. Besöksantal i utställningarna kommer att vara mycket reducerat, detta för att möjliggöra en säker vistelse.

  Läs mer
 • Magdalena Nordin

  Gävleborg Efter att en tid burit på känslan av att hon sakta bevittnar konstens död och med hjälp av ”Uppfostran genom konsten”, försöker Nordin åter formulera konstens mening, både för sig själv och för omvärlden.

  Läs mer