Konstfrämjandet Sörmland

2

Konstfrämjandet Sörmland

Aktuellt: December 2020

Nyheter

Öppettider under jul och nyår

Tisdagen den 22 december 11-16.00 Onsdagen den 23 december 11-14.00
Tisdagen den 29 december 11-16.00 Onsdagen den 30 december 11-14.00 Lördagen den 2 januari 11-14.00
Tisdagen den 5 januari 11-14.00 Torsdagen den 7 januari 11-13.00
Fredagen den 8 januari stängt för upphängning
Lördagen den 9 januari vernissage 11-16.00

Konstfrämjandet har öppet som vanligt

Vi fortsätter med våra utställningar som vanligt.
Vi följer restriktionerna som finns. Max 5 personer samtidigt i lokalen (inklusive personal). Vi har även handsprit och munskydd till de som vill ha det.
Så kom gärna in och titta på vår konst.
Nästa vernissage sker lördagen den 9 januari 2021. Bengt Olsen visar då landskapsbilder.

 • Konstfrämjandet Sörmland
 • Tisdag-fredag 11-16.00 lördag 11-14.00
 • fri entre
 • Läs mer
 • Open call för konstnärer i Uppsala län

  Uppland Är du en yrkesverksam konstnär som bor eller verkar i Uppsala län, välkommen in med din ansökan! Utställningen presenteras i och utanför Kulturhuset Möbeln, Grevegatan 19–21, Tierp. Utställningen utformas så att publiken kan ta del av konsten dygnet runt, även när kulturhuset är stängt.

  Läs mer
 • Konstklappen

  Västerbotten Vem är konstnär? Vad är konst? Hur görs konst? Det finns många svar på dessa frågor men just nu är svaret att det är du som är konstnären, konsten är det du skapar och du gör det precis som du vill! Under jullovet har du chans att på egen hand skapa konst! Du får ett paket, en ”Konstklapp” hemskickad med material och tips på olika övningar.

  Läs mer
 • Forum konst (III)

  Gävleborg Nu kan du ta del av andra delen av samtalsserien "Forum Konst" som i år är en digital förberedelse inför Forum Konst 2021. Den andra delen handlar om "Gestaltad Livsmiljö" och utgår från en serie intervjuer med olika aktörer i Gävleborg.

  Läs mer
 • 1×1

  Värmland Under första helgen i december presenterar vi en coronaanpassad föreställning för att lysa upp det restriktionsstyrda offentliga kulturlivets mörker. Dansföreställningen 1×1, av och med Tove Klang spelas i vårt utställningsrum. Platser bokas genom att maila varmland@konstframjandet.se

  Läs mer