Konstklubb

Som medlem i konstklubben får man förhandsinformation inför kommande utställningar samt halvårsbrev i januari och augusti med information om vad som händer under säsongen. Du får också 10% rabatt på allt du handlar i galleriet som når och överstiger 600 kronor.

Årsavgiften är 180 kronor. Alla medlemmar som betalat sin medlemsavgift för innevarande år deltar automatiskt i det årliga konstlotteriet som äger rum antingen på försommaren eller sensommaren. Det kan också komma erbjudanden om små resor med konst- och kultur-tema.

Om du vill bli medlem i vår konstklubb skickar du in medlemsavgiften (f n 180 kronor) till bg 5553-6106. Uppgift om ditt namn, adress och gärna e-postadress måste framgå tydligt. Du kan också Swisha din betalning till nummer 123 369 94 69.

Ange din mest aktuella e-postadress när du går med i klubben så får du snabbt och enkelt nyttig och relevant information från Konstfrämjandet Sörmland under årets gång.

Om du flyttar, byter telefonnummer eller byter e-postadress, glöm inte att meddela det till vårt kontor.

Vill du enbart få ett digitalt vernissagekort, hör av dig till kontoret med en e-postadress så lägger vi till dig i vår e-postlista.


SENASTE DRAGNINGEN

Dragning i vårt årliga konstlotteri genomfördes offentligt i galleriet lördagen den 23 september 2017 och dragningslistan finns på galleriet i Munktellstaden på Verkstadsgatan 8, Eskilstuna.

Gratulerar till alla vinnare!
1. Ann-Sofie Wågström
2. Maire Dahlman
3. Torbjörn Johansson
4. Margareta Åberg
5. Ulla Claesgård
6. Else-Britt Munthe Lund
7. Erika Rask
8. Grazyna Filar Helgesson

Alla vinnare har underrättats.

Nästa dragning sker 2018.