Konstfrämjandet Sörmland

2

Konstfrämjandet Sörmland

Vecka 48 – november/december

Miniutställning och julutställning

Förra fredagen inledde galleriet en liten miniutställning med grafik från vårt kommissionslager. Fokus ligger på ny grafik som har kommit in under det senaste året. Däribland hittar vi Sacharias Luhanko, BrittMarie Järnström, Ted Ström, Elena Kiseleva och flera. Den här utställningen pågår till torsdag eftermiddag.

 

Sedan… Sedan kommer det som kanske många har väntat på: julutställningen Konst som Klapp. Torsdag eftermiddag försvinner grafiken och galleriet börjar städas och förberedas inför fredagen. Fredag är hängningsdag och under helgen blir det vernissage i dagarna tu.

 

Det är som vanligt en väldans blandning av konst med i Konst som Klapp, och många av årets deltagare är helt nya. Passa på att komma förbi galleriet under adventshelgen, ta en vända i galleriet; drick lite glögg och ta en pepparkaka eller två. Det blir fin stämning och mycket rolig konst.

 

Visste du att konst och konsthantverk är utmärkta julklappar/presenter? På Konst som Klapp kan du hitta det där unika och speciella som inte finns någon annanstans. Och en sak till… Det är snälla prislappar på Konst som Klapp; inget kostar mer än 1000 kronor. Se gärna det tidigare inlägget för Konst som klapp – där finns alla detaljer.

 


 

Veckans öppettider:

 

tis, 28 nov – 11:00 – 16:00
ons, 29 nov – 11:00 – 16:00
tors, 30 nov – 11:00 – 15:00 (ungefär)
fre, 1 dec – STÄNGT – hängning pågår
lö, 2 dec – VERNISSAGE – 11:00 – 16:00
sö, 3 dec – VERNISSAGE – 11:00 – 15:00